Rijswijk, 17 oktober 2017 – Tibbaa breidt wederom haar ticketverkoop uit door de plaatsing van gratis hardware voor de ticketverkoop.

Een promotor mag zijn eigen ticketverkooppunt bepalen. De apparatuur is in samenwerking met Casio ontwikkeld en wordt geleverd door Tibbaa POS.

Sinds juli jl. is Tibbaa exclusief distributeur geworden van de Casio POS-systemen (alleen op Android gebaseerd). Als exclusief distributeur heeft Tibbaa daardoor een direct wereldwijd ticketingplatform uitgerold. In de loop van 2018 zal Tibbaa in Nederland, Belgie en Frankrijk ± 9.800 verkooppunten uitrollen. Daarmee ondersteunt Tibbaa regionale, landelijke en Europese loyaltyprogramma’s gecombineerd met directe verkooppunten voor ticketing. Hiermee realiseert Tibbaa in 2018 het grootste meest uitgebreide directe verkoopplatform van tickets in Europa.

Meer weten over POS? Vind alle informatie op pos.tibbaa.com. Verkooppunten via het inschrijfformulier. Of bezoek ons tijdens het ADE in het Lido (Holland Casino*), Max Euweplein 62 te Amsterdam.

*ID nodig om binnen te komen