RIJSWIJK – Het Amsterdam Dance Event (ADE) is vorig weekend door 395.000 festivalgangers bezocht. Nooit eerder werd het populaire evenement door zoveel personen bezocht. Ook Tibbaa kijkt terug op een succesvol ADE en verwelkomde in samenwerking met hun partners maar liefst 152.483 bezoekers.

Live streaming met TechnoV
Ter aanvulling op streamingdienst Tibbaa ON AIR is sinds ADE het mediaplatform TechnoV toegevoegd. Zo draaide ter viering voor deze nieuwe acquisitie op ADE diverse internationale DJ’s in de speciale Tibbaa-ruimte en waren deze DJ-sets live te volgen op social media. TechnoV heeft een gemiddeld bereik van 2 miljoen unieke bezoekers per week. Tijdens ADE had TechnoV een overall bereik van 3.268.420 unieke bezoekers en 463.079 videoweergaves. Vanaf nu bieden we deze livestreammogelijkheid vanaf elke club, event of festival. Hierdoor wordt de betrokkenheid van je bezoekers verhoogd en daarmee je succes.

Ontwikkel nu je digitale strategie bij Festivak
De eerstvolgende mogelijkheid waar Tibbaa haar diensten laat zien is het Festivak in de Jaarbeurs op woensdag 15 en donderdag 16 november aanstaande. Het thema van deze vakbeurs voor de evenementenbranche is “Ontwikkel nu je digitale strategie”. Meer weten over de innovatieve on- en oflfline oplossingen van Tibbaa? Bezoek ons op het Jaarbeursplein in Utrecht bij standnummer 27. We denken graag met je mee in oplossingen.