Rijswijk, 17 oktober 2017 – Tibbaa gaat weer een stap verder met nu al gratis mobiele data en telefonie. Het innovatieve bedrijf heeft een app ontwikkeld voor evenementpromotors en evenementambassadeurs: de StreetSmart app.

De naam StreetSmart houdt persoonlijke verkoop in. Naast online verkoop biedt Tibbaa nu een individuele gemakkelijke manier voor de verkoop van tickets. De veilige en betrouwbare StreetSmart app biedt vele voordelen voor de ticketverkoop. Naast persoonlijke ticketverkoop biedt het direct contact met de doelgroep en geeft de app inzicht in gegevens die de loyaliteit vergroten.

Tibbaa biedt evenementpromotors en evenementambassadeurs bij het gebruik van de StreetSmart app gratis één of meerdere Tibbaa Mobile abonnementen. Tibbaa maakt haar eerste belofte waar en biedt gratis unlimited abonnementen op het Tibbaa-netwerk. Tibbaa zit met SLAM! en online mediacampagnes tussen de oren van 1,8 miljoen mensen.

Meer weten over gratis bellen, data en sms, de StreetSmart app, inclusief de voorwaarden? Promotors vinden alle informatie op mobile.tibbaa.com en ambassadeurs op streetsmart.tibbaa.com. Of bezoek ons tijdens het ADE in het Lido (Holland Casino*), Max Euweplein 62 te Amsterdam*.

*ID nodig om binnen te komen