• Eén van grootste spelers in ticketing breidt activiteiten verder uit
  • Tibbaa koppelt voordelen uit eventsector aan kracht van KPN-netwerk
  • Mobiele abonnementen van Tibbaa: al vanaf € 7,99 per maand

Rijswijk, 14 september 2017 – Sinds deze week is de Nederlandse telecomsector een opvallende, nieuwe aanbieder rijker. Tibbaa – bekend als één van de grootste ticketing-bedrijven voor events in Nederland – debuteert als aanbieder aan mobiele diensten en producten. Tibbaa neemt in de markt voor mobiele telecom een unieke positie in door de kracht van het KPN mobiel-netwerk te koppelen aan de eenvoud van mobiele abonnementen en de exclusieve voordelen van het Tibbaa-platform in de event-scene.

Tibbaa is vanaf nu actief als speler op de Nederlandse telecommarkt. Als ticket provider, mobiele operator en loyalty-partner ontketent Tibbaa een revolutie. Bellen, winkelen en uitgaan zal nooit meer hetzelfde zijn. Het explosief groeiende bedrijf levert nu een slim pakket aan uiteenlopende mobiele sim-only abonnementen met de voordelen van het beste netwerk van Nederland en een directe koppeling met de andere activiteiten van Tibbaa. Bovendien breidt Tibbaa het pakket mobiele-telecomproducten op korte termijn verder uit met mobiele telefoons, telefoonaccessoires en streamingdiensten.

Gratis bellen of entree op concerten “Gratis bellen en data gebruiken omdat je in de winkel credits spaart”, aldus Peter Roos, oprichter van Tibbaa. “Door onze activiteiten en platforms te koppelen, bieden wij klanten de mogelijkheid om via een innovatief loyalty-systeem te sparen voor persoonlijke voordelen. Bijvoorbeeld een maand lang gratis bellen, gratis entree voor een concert of festival, VIP-tickets, meet & greets met artiesten, en meer.”

Bij aanschaf van een nieuw mobiel abonnement van Tibbaa ontvangen klanten tijdelijk gratis een Creditspas met tien euro aan credits én een powerbank*. “In de toekomst kunnen ze meer voordeel verwachten vanuit het Tibbaa-platform”, belooft Peter Roos.

Tibbaa: vanaf € 7,99 per maand
Een mobiel abonnement van Tibbaa is al beschikbaar vanaf €7,99 per maand. Een overzicht van alle abonnementsvormen is beschikbaar op de website van Tibbaa.